Hakvoort Artificial Light

Lichtplan Lisse

Does your business lighting need replacing?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Lisse

Especially for companies in Lisse we make a lighting plan without obligation.

When drawing up a lighting plan, we analyze the current lighting situation within your space. 

Ons lichtplan omvat een raadgeving en beoordeling van de types verlichting, de positie van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen opstellen die naadloos aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Components of lighting plan advice

Een lichtplan is opgesteld uit talrijke componenten die samen staan voor een uitstekende verlichting van je ruimte. Hier volgt een opsomming van de onderdelen in ons lichtplan met advies.

  1. Careful measurements of the space (height, width, length).

  2. Decide whether new fixtures are needed or that existing lighting is renovated.

  3. Overview of applied products, including technical properties such as light output.
  4. Light output (lux values) at points such as the office, workplace and general areas.
  5. Energy consumption comparison before and after implementation of the lighting plan
Lighting plan
Realization

Vragen over lichtplan laten maken in Lisse

Cost of lighting plan advice?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Lisse bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Lisse?

Creating a lighting plan is important for several reasons: Getting a picture of the current situation, contributing significantly to energy savings through optimization, lighting has a direct impact on people's comfort and productivity, in industrial environments, warehouses, and other workplaces, good lighting can reduce the risk of reduce accidents and injuries.

Which lighting plan software do you use?

We use various lighting calculation programs, including Dialux, to design lighting plans. This makes it possible to create 3D simulations and models. Please feel free to contact us to have your lighting plan drawn up.

Request a lighting plan

Door middel van ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier assisteren we je met plezier om de verlichting in jouw ruimte of wel omgeving te realiseren. Vul hier onder je gegevens in, zodat ons team van specialisten vlug contact met jou je kan opnemen. Samen met jou bespreken we jouw wensen en behoeften, en stellen we een passend lichtplan op.

en_GB