Hakvoort Artificial Light

Lichtplan Spijkenisse

Does your business lighting need replacing?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Spijkenisse

Especially for companies in Spijkenisse we make a lighting plan without obligation.

When formulating a lighting plan, we assess the current lighting situation within your space. 

Ons lichtplan bevat een raadgeving en beoordeling van de types verlichting, de plaatsing van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Components of lighting plan advice

Een lichtplan is geconstrueerd uit diverse onderdelen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een maximale verlichting van je gebouw. Hier volgt een lijst van de onderdelen in ons lichtplan met aanbevelingen.

  1. Detailed measurements of the space (height, width, length).

  2. Decide whether new fixtures are needed or that existing lighting is renovated.

  3. Overview of applied products, including technical properties such as light output.
  4. Light output (lux values) at points such as the office, workplace and general areas.
  5. Energy consumption comparison before and after implementation of the lighting plan
Lighting plan
Realization

Vragen over lichtplan laten maken in Spijkenisse

Cost of lighting plan advice?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Spijkenisse bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Spijkenisse?

Creating a lighting plan is important for several reasons: Getting a picture of the current situation, contributing significantly to energy savings through optimization, lighting has a direct impact on people's comfort and productivity, in industrial environments, warehouses, and other workplaces, good lighting can reduce the risk of reduce accidents and injuries.

Which lighting plan software do you use?

We use various lighting calculation programs, including Dialux, to design lighting plans. This makes it possible to create 3D simulations and models. Please feel free to contact us to have your lighting plan drawn up.

Request a lighting plan

Met ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier helpen we je met plezier om de verlichting in jouw ruimte of wel omgeving te realiseren. Vul hier onder je gegevens in, zodat ons groep van specialisten snel contact met je kan bereiken. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften, en maken we een passend lichtplan op.

en_GB