Hakvoort Artificial Light

Lichtplan Westerwolde

Does your business lighting need replacing?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Westerwolde

Especially for companies in Westerwolde we make a lighting plan without obligation.

Bij het opstellen van een lichtplan evalueren we de huidige verlichtingssituatie binnen je ruimte. 

Ons lichtplan omvat een raadgeving en beoordeling van de soorten verlichting, de positie van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen bedenken die naadloos aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Components of lighting plan advice

Een lichtplan is opgesteld uit talrijke onderdelen die tezamen zorgen voor een optimale verlichting van je omgeving. Hier volgt een lijst van de componenten in ons lichtplan met aanbevelingen.

  1. Zorgvuldige afmetingen of the space (height, width, length).

  2. Decide whether new fixtures are needed or that existing lighting is renovated.

  3. Overview of applied products, including technical properties such as light output.
  4. Light output (lux values) at points such as the office, workplace and general areas.
  5. Energy consumption comparison before and after implementation of the lighting plan
Lighting plan
Realization

Vragen over lichtplan laten maken in Westerwolde

Cost of lighting plan advice?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Westerwolde bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Westerwolde?

Creating a lighting plan is important for several reasons: Getting a picture of the current situation, contributing significantly to energy savings through optimization, lighting has a direct impact on people's comfort and productivity, in industrial environments, warehouses, and other workplaces, good lighting can reduce the risk of reduce accidents and injuries.

Which lighting plan software do you use?

We use various lighting calculation programs, including Dialux, to design lighting plans. This makes it possible to create 3D simulations and models. Please feel free to contact us to have your lighting plan drawn up.

Request a lighting plan

Met ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier helpen we je met plezier om de verlichting in je ruimte of omgeving te realiseren. Vul hier onder je gegevens in, zodat ons team van specialisten vlug contact met je kan opnemen. Samen met jou bespreken we jouw wensen en behoeften, en stellen we een passend lichtplan op.

en_GB