Hakvoort Kunstlicht

Lichtplan Enkhuizen

Is je bedrijfsverlichting aan vervanging toe?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Enkhuizen

Speciaal voor bedrijven in Enkhuizen maken wij vrijblijvend een lichtplan.

Bij het opmaken van een lichtplan evalueren we de huidige verlichtingssituatie binnen je ruimte. 

Ons lichtplan bevat een raadgeving en beoordeling van de types verlichting, de plaatsing van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen opstellen die prima aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Onderdelen lichtplan advies

Een lichtplan is geconstrueerd uit talrijke delen die tezamen garanderen een ideale verlichting van je omgeving. Hier volgt een overzicht van de onderdelen in ons lichtplan met advies.

  1. Specifieke dimensies van de ruimte (hoogte, breedte, lengte).

  2. Besluit of nieuwe armaturen nodig zijn of dat bestaande verlichting wordt gerenoveerd.

  3. Overzicht van toegepaste producten, inclusief technische eigenschappen zoals lichtopbrengst.
  4. Lichtopbrengst (lux-waarden) op punten zoals kantoor, werkplek en algemene ruimtes.
  5. Vergelijking van energieverbruik voor en na implementatie van het lichtplan
Lichtplan
Realisatie

Vragen over lichtplan laten maken in Enkhuizen

Kosten Lichtplan advies?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Enkhuizen bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Enkhuizen?

Een lichtplan maken is belangrijk om verschillende redenen: Huidige situatie in beeld krijgen, aanzienlijk bijdragen aan energiebesparing door optimalisatie, verlichting heeft direct impact op het comfort en de productiviteit van mensen, in industriële omgevingen, magazijnen, en andere werkplekken kan goede verlichting het risico op ongelukken en verwondingen verminderen.

Welke lichtplan software gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van diverse lichtberekeningsprogramma’s waaronder Dialux om lichtplannen te ontwerpen.  3D simulaties en modellen maken is hiermee mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je lichtplan te laten maken.

Lichtplan aanvragen

Door middel van ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier ondersteunen we je met plezier om de verlichting in je ruimte of wel omgeving uit te voeren. Vul hieronder je gegevens in, zodat ons groep van specialisten snel contact met je kan bereiken. Samen met jou bespreken we jouw wensen en behoeften, en stellen we een passend lichtplan op.

nl_NL