Hakvoort Kunstlicht

Lichtplan Kerkrade

Is je bedrijfsverlichting aan vervanging toe?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Kerkrade

Speciaal voor bedrijven in Kerkrade maken wij vrijblijvend een lichtplan.

Bij het opmaken van een lichtplan beoordelen we de huidige verlichtingssituatie binnen je ruimte. 

Ons lichtplan omvat een raadgeving en evaluatie van de soorten verlichting, de positie van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Onderdelen lichtplan advies

Een lichtplan is geconstrueerd uit verschillende componenten die samen garanderen een optimale verlichting van je ruimte. Hier volgt een lijst van de onderdelen in ons lichtplan met aanbevelingen.

  1. Gedetailleerde afmetingen van de ruimte (hoogte, breedte, lengte).

  2. Besluit of nieuwe armaturen nodig zijn of dat bestaande verlichting wordt gerenoveerd.

  3. Overzicht van toegepaste producten, inclusief technische eigenschappen zoals lichtopbrengst.
  4. Lichtopbrengst (lux-waarden) op punten zoals kantoor, werkplek en algemene ruimtes.
  5. Vergelijking van energieverbruik voor en na implementatie van het lichtplan
Lichtplan
Realisatie

Vragen over lichtplan laten maken in Kerkrade

Kosten Lichtplan advies?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Kerkrade bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Kerkrade?

Een lichtplan maken is belangrijk om verschillende redenen: Huidige situatie in beeld krijgen, aanzienlijk bijdragen aan energiebesparing door optimalisatie, verlichting heeft direct impact op het comfort en de productiviteit van mensen, in industriële omgevingen, magazijnen, en andere werkplekken kan goede verlichting het risico op ongelukken en verwondingen verminderen.

Welke lichtplan software gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van diverse lichtberekeningsprogramma’s waaronder Dialux om lichtplannen te ontwerpen.  3D simulaties en modellen maken is hiermee mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je lichtplan te laten maken.

Lichtplan aanvragen

Met behulp van ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier ondersteunen we je met plezier om de verlichting in je ruimte of wel omgeving uit te voeren. Vul hier onder je gegevens in, zodat ons groep van specialisten snel contact met jou je kan opnemen. Samen met jou bespreken we jouw wensen en behoeften, en maken we een passend lichtplan op.

nl_NL