brightest-light-solutions-white-large
Hoogwaardige LED verlichting least u van Hak4t slimme lichtoplossingen....
brightest-light-lease-blue
  • Energiezuinig en brandveilig Energiezuinig en brandveilig
  • Maandlasten gedekt door besparing Maandlasten gedekt door besparing
  • Gratis service en onderhoud Gratis service en onderhoud
  • Duurzaam en milieuvriendelijk Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Behoud van infrastructuur Behoud van infrastructuur

.

Hakvoort heeft dé lichtoplossing voor uw kantoor, werkplaats of bedrijfshal. Ledverlichting is energiezuinig, brandveilig en beter voor het milieu dan bijvoorbeeld halogeen of tl-verlichting. Daarnaast heeft goede ledverlichting een positief effect op het welzijn van uw medewerkers. 

Door over te stappen op een led-lichtbron bespaart u tegelijkertijd ook op uw energiekosten. Bovendien behoudt u uw huidige elektra-lichtinfrastructuur, waardoor u geen extra investeringskosten heeft. Heeft u interesse in ledverlichting in uw bedrijfspand? 

Lage investeringskosten dankzij led lease! 
Naast aanschaf van onze armaturen bieden we u een maatwerk leaseconstructie aan. Een slim leaseplan waarmee u makkelijk overstapt op Hak4t Brightest Light Solutions, vaak zonder extra maandlasten. Inclusief volledige garantie, service en onderhoud door Hak4t’s beste onderhoudsmonteurs.

testimonial

De overstap naar de LED verlichting van Hakvoort kunstlicht was de investering volledig waard....

Gert Stroeve, technisch directeur Moderna textel service

‘De persoonlijke begeleiding van o.a. Marc heeft onze beslissing gesterkt om met Hakvoort kunstlicht in zee te gaan. Hij nam ons mee naar andere bedrijven, zodat we een duidelijk beeld kregen van het effect en de meerwaarde van LED verlichting…

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik met Hak4t Brightest Light Solutions?
Wij ontwerpen het perfecte led-lichtplan voor uw onderneming. Dit baseren wij op het type gebouw, afmetingen, werkzaamheden en eisen en normen waar het aan moet voldoen. Wij installeren standaard- en maatwerkproducten waarmee u altijd een functioneel slimme lichtoplossing bezit. Al onze lichtoplossingen zijn intelligent te maken met bewegingsmelders, daglichtcompensatie, integratie van gebouwautomatisering, energiemonitoring en noodverlichting. 

Wat kost Hak4t Brightest Light Solutions?
Onze leasecontracten worden aangeboden door onze partner Lease Finance Huis. Zij bieden u een leasecontract aan in eigen beheer, of via een externe partner uit een breed netwerk aan betrouwbare financiers. Daardoor bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de meest gunstige voorwaarden. 

Krijg ik extra service? 
U mag rekenen op de beste persoonlijke begeleiding. Vanaf het moment dat u een vrijblijvende aanvraag doet. Wij maken geheel vrijblijvend een calculatie en lichtplan voor u. Wanneer u overstapt naar led lease adviseren wij u over de meest gunstige subsidies en kunnen u helpen bij de aanvragen. Ook leveren wij gratis service en onderhoud zodra de led-armaturen zijn geplaatst.  

Heb ik recht op subsidie? 
U heeft misschien recht op een kleinschaligheidsinvesteringsaftrek omdat u investeert in een bedrijfsmiddel. De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is een aftrekpost op uw winst. Het bedrag dat u mag aftrekken, hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar.
Daarnaast kunt u gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor uw investering kunt u dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Voor 2022 is er een budget van € 149 miljoen. Deze regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op.

Gratis informatiepakket aanvragen

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.Samen maken we het u gemakkelijk

Interesse in LED? Maar bang voor hoge investeringskosten? Naast aanschaf van onze armaturen bieden we u een maatwerk lease-constructie aan. Een slim leaseplan waarmee u makkelijk overstapt op Hak4t Brightest Light Solutions, vaak zonder extra maandlasten. Inclusief volledige garantie, service en onderhoud door Hak4t’s beste onderhoudsmonteurs. Deze leasecontracten worden aangeboden door onze partner LFH (Lease Finance Huis). Zij bieden u een leasecontract aan in eigen beheer, of via een externe partner uit een breed netwerk aan betrouwbare financiers. Daardoor bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven en de gunstigste voorwaarden.

Marc Hakvoort CEO
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij helpen u graag met uw vragen of keuze
Marc Hakvoort CEO

Bereken direct uw maandbedrag

Hiermee gaat u akkoord met onze cookies en privacyverklaring.