Hak4t woordmerk blauw-liggend

Alles over subsidies...

Bij Hak4t denken we graag met u mee. Zo kijken we naar alle mogelijkheden om het financiële plaatje voor u zo gunstig mogelijk te maken. Naast de voordelen van het leasen van onze LED verlichting, kunt u nog meer besparen. Zo komt u voor een aantal zaken in aanmerking.
 
Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) 
U heeft misschien recht op een kleinschaligheidsinvesteringsaftrek omdat u investeert in een bedrijfsmiddel. De KIA is een aftrekpost op uw winst. Het bedrag dat u mag aftrekken, hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar. Klik hier voor meer informatie.

Energie-investeringsaftrek (EIA)
Met Hak4t LED Lease investeert u als bedrijf in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie. Daarom kunt u gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Voor uw investering kunt u dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Voor 2022 is er een budget van € 149 miljoen.
De regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. Naast de EIA heeft u bovendien ook de gebruikelijke afschrijving voor uw energie-investeringen en een lagere energierekening. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het aanvragen van subsidies? Neem contact met ons op, wij helpen u hier graag mee! 

Samen maken we het u gemakkelijk

Samen met partners LFH en Top Level Punt, voorzien we u van een passend financieringsadvies en kunnen we u alles vertellen over relevante subsidies. Zodat u onderaan de streep zo min mogelijk tot geen kosten maakt, maar toch uw steentje bijdraagt aan een duurzame omgeving.

Marc Hakvoort CEO
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij helpen u graag met uw vragen of keuze
Marc Hakvoort CEO