Hakvoort Kunstlicht

Lichtplan Bergeijk

Is je bedrijfsverlichting aan vervanging toe?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Bergeijk

Speciaal voor bedrijven in Bergeijk maken wij vrijblijvend een lichtplan.

Bij het opstellen van een lichtplan analyseren we de huidige verlichtingssituatie binnen je ruimte. 

Ons lichtplan omvat een advies en beoordeling van de types verlichting, de positie van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen opstellen die perfect aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Onderdelen lichtplan advies

Een lichtplan is geconstrueerd uit talrijke componenten die samen staan voor een uitstekende verlichting van je plaats. Hier volgt een opsomming van de onderdelen in ons lichtplan met aanbevelingen.

  1. Zorgvuldige afmetingen van de ruimte (hoogte, breedte, lengte).

  2. Besluit of nieuwe armaturen nodig zijn of dat bestaande verlichting wordt gerenoveerd.

  3. Overzicht van toegepaste producten, inclusief technische eigenschappen zoals lichtopbrengst.
  4. Lichtopbrengst (lux-waarden) op punten zoals kantoor, werkplek en algemene ruimtes.
  5. Vergelijking van energieverbruik voor en na implementatie van het lichtplan
Lichtplan
Realisatie

Vragen over lichtplan laten maken in Bergeijk

Kosten Lichtplan advies?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Bergeijk bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Bergeijk?

Een lichtplan maken is belangrijk om verschillende redenen: Huidige situatie in beeld krijgen, aanzienlijk bijdragen aan energiebesparing door optimalisatie, verlichting heeft direct impact op het comfort en de productiviteit van mensen, in industriële omgevingen, magazijnen, en andere werkplekken kan goede verlichting het risico op ongelukken en verwondingen verminderen.

Welke lichtplan software gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van diverse lichtberekeningsprogramma’s waaronder Dialux om lichtplannen te ontwerpen.  3D simulaties en modellen maken is hiermee mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je lichtplan te laten maken.

Lichtplan aanvragen

Door middel van ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier helpen we je met plezier om de verlichting in je ruimte of wel omgeving uit te voeren. Vul hieronder je gegevens in, zodat ons team van specialisten vlug contact met je kan opnemen. Samen met jou bespreken we je wensen en behoeften, en stellen we een passend lichtplan op.

nl_NL