Hakvoort Kunstlicht

Magazijn verlichting

Voor een efficiënte operatie en veiligheid in jouw magazijn is kwalitatieve magazijnverlichting essentieel.

30+ jaar ervaring

Slimme verlichting

Tot 10 jaar garantie

100.000 branduren

Innovaties in Magazijnverlichting

In de huidige logistieke en industriële sector, waar efficiëntie en duurzaamheid centraal staan, speelt magazijnverlichting een sleutelrol. 

De juiste verlichting kan significant bijdragen aan energiebesparing en heeft een positieve invloed op de werkomstandigheden. 

We belichten de voordelen en mogelijkheden van moderne LED-technologieën die van uw magazijn een energie-efficiënte en veilige werkplek maken.

Verlichting in een magazijn

Besparing tot 90%

Schakelen naar LED-verlichting in magazijnen kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen en CO2-reductie.

100.000 branduren

LED-verlichting heeft tot wel 100.000 branduren, waardoor de frequentie van vervanging drastisch verlaagt.

Verhoging comfort

Pas de verlichting aan de specifieke behoeften van verschillende zones in het magazijn aan voor maximaal comfort en efficiëntie.

Verbetering concentratie

De juiste verlichting verbetert de concentratie en productiviteit door helder, natuurlijk licht dat vermoeidheid tegengaat en de alertheid verhoogt.

Voordelen LED Verlichting Magazijn

Wat zijn de voordelen van Magazijn LED verlichting ?

De overstap naar LED verlichting in magazijnen biedt vele voordelen. Naast significante energiebesparingen, draagt het bij aan een veiligere en productievere werkomgeving.

Upgraden is eenvoudig dankzij modulaire systemen, waardoor verlichtingsarmaturen gemakkelijk vervangen kunnen worden.

Lichteigenschappen voor Magazijnverlichting

Bij de selectie van LED-verlichting voor magazijnen zijn er enkele belangrijke factoren:

  • NEN-Normen: Verlichting moet minimaal 500 lux bereiken voor adequate helderheid in werkzones.
  • Flicker Percentage: Een maximaal flicker percentage van 15% voorkomt oogvermoeidheid en zorgt voor een stabiele lichtomgeving.
  • CRI (Color Rendering Index): Een CRI van minimaal 80 zorgt ervoor dat kleuren natuurgetrouw worden weergegeven, essentieel voor de veiligheid en taakuitvoering.
  • UGR (Unified Glare Rating): Een UGR-waarde van onder 19 vermindert verblinding, wat cruciaal is in een omgeving waar voertuigen en personeel constant in beweging zijn.
  • Lichtkleur: Een neutraal witte lichtkleur van 4000K is ideaal voor magazijnwerkzaamheden, terwijl biodynamische verlichting het welzijn kan verbeteren door het natuurlijke daglicht na te bootsen.
Een industriële bakkerij met oranje plastic bakjes vol brood, lege metalen rekken en roestvrijstalen werktafels onder felle lampen in een ruime faciliteit.
Hakvoort Kunstlicht magazijn verlichting

Verduurzaam je Magazijn met LED Verlichting

Of je nu kiest voor een upgrade van bestaande armaturen naar LED, of voor volledig nieuwe installaties, LED-verlichting biedt een duurzame en kostenbesparende oplossing voor jouw magazijn.

Het ombouwen van huidige armaturen naar LED is een milieuvriendelijke keuze. Deze aanpak helpt niet alleen bij het verminderen van afval, maar verlaagt ook de energiekosten op lange termijn.

Daarnaast biedt een breed scala aan nieuwe LED-armaturen de mogelijkheid om de verlichting perfect af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw magazijn. Dit zorgt voor een optimale verlichting waarbij zowel de veiligheid als de productiviteit van werknemers wordt verhoogd.

Lichtmanagementsysteem

Onze LED-oplossingen bevatten geavanceerde functies zoals aanwezigheidssensoren en daglichtdetectie, die niet alleen energie besparen door het licht te dimmen bij voldoende daglicht of in onbezette ruimtes, maar ook de levensduur van jouw verlichting verlengen.

Verlichting magazijn hak4t busje
nl_NL