Hakvoort Kunstlicht

4 beloftes

Dit zijn de 4 beloftes van Hakvoort kunstlicht.

De 4 beloften van Hakvoort kunstlicht

Overal waar mensen wonen, werken en zich ontspannen is licht nodig. Met de juiste hoeveelheid licht voelen mensen en dieren zich prettig en presteren ze beter. Hakvoort kunstlicht zorgt, eventueel samen met collega’s van de Hak4t groep, voor de beste lichtoplossingen gebaseerd op de principes uit de natuur en op innovatieve technieken.

Vijf mannen in een zakelijke bijeenkomst, discussiërend rond een witte tafel met laptops en papieren, in een moderne kantooromgeving met overheadlampen.

Bij Hakvoort kunstlicht kunt u vertrouwen op mensen met hart voor de zaak, met ruime praktijkervaring en uitvoerige kennis van lichtstraten, lichtdoorlatende constructies of andere kunstlichtvoorzieningen.

Onze producttechniek is ontwikkeld op basis van meerdere decennia praktijkervaring, de meest innovatieve technieken en op betrouwbare leveranciers en partners. Maak kennis met onze technische alleskunners. Ze zorgen voor de beste (kunstlicht)oplossing in iedere situatie. U bent altijd verzekerd van een fraai design, een betrouwbare constructie en de beste materialen. U zult ontdekken dat we daar opmerkelijk goed en creatief in zijn. Onze meer dan 50 medewerkers werken vol energie, inzet en geloof aan uw producten of diensten en hebben maar één doel voor ogen: u als tevreden klant!

Belofte 1: Wij geven u zekerheid

Afhankelijk van de geleverde adviezen, producten of diensten biedt Hakvoort kunstlicht u 1-5, 10, 15-20 jaar garantie, omdat we altijd de hoogste beschikbare kwaliteit nastreven. U bent altijd verzekerd van een fraai design, een betrouwbare constructie en de beste materialen. Binnen onze Hak4t groep, waarvan Hakvoort kunstlicht onderdeel uitmaakt, voldoen (indien van toepassing) onze producten en/of diensten aan onder andere:

 • EN-14963
 • EN 12464-1
 • EN 12464-2
 • EN 12193
 • bauaufsichtliche zulassung
 • VCA* (2008/5.1)
 • NEN-EN-ISO 14001:2015
 • ISO 9001
 • ENEC

 

Onze professionele, betrouwbare en no-nonsense medewerkers zorgen dat u op de juiste manier en op tijd uw producten of diensten geleverd krijgt. Afspraak is afspraak. Altijd en overal.

Als organisatie werken we volledig oplossingsgericht naar het enige dat voor u telt: ‘het eindresultaat!’

Als onderdeel van de Hak4t groep heeft Hakvoort kunstlicht een financieel solide basis zowel nationaal als internationaal. De Hak4t groep heeft haar sporen de afgelopen jaren verdiend en groeit vanuit rendabele investeringen in licht met een gezonde bruto marge die de continuïteit waarborgt. Niet alleen voor de huidige, maar ook voor de volgende generatie.

Twee mannen zijn in een werkplaats bezig met het monteren van een groot metalen frame. de één gebruikt een boormachine terwijl de ander toezicht houdt, omringd door gereedschap en materialen.
Interieur van een ruim magazijn met hoge grijze planken, een verscheidenheid aan goederen op pallets en heldere overheadverlichting.

Belofte 2: Wij maken het u (ge)makkelijk

Wij bieden u een full-service (kunstlicht)product, project of oplossing waarbij wij u compleet ontzorgen vanaf de eerste adviezen, ontwikkelingen, de aan- of inkoop, productie, installatie, nazorg tot onderhoud. Wij noemen dit het ‘Hak4t Plug and Play’ ofwel ‘Hak4t full-service’ gemak principe. Dit principe neemt u op een zo (ge)makkelijk mogelijke wijze in 4 stappen mee door het proces van technisch aan- of inkoop advies, de uitwerking, de realisatie en de nazorg. Dit proberen we dusdanig goed te doen dat u achteraf uitermate tevreden bent en het voor u logisch is om bij de volgende (kunstlicht)oplossingsbehoefte als tevreden klant terug te keren. Telkens weer.

Leer en ervaar hoe u met licht een gezonde leef- en werkomgeving kunt creëren en ervoor kunt zorgen dat mensen en dieren het beste uit zichzelf kunnen halen. En maak dankbaar gebruik van innovatieve technieken die u ten dienste staan voor uw gemak en voor de meest duurzame en zuinige lichtoplossing.

Belofte 3: Wij garanderen de beste prijs

Wanneer wij u volgens ons ‘Hak4t Plug and Play’ ofwel ‘Hak4t full-service’ principe onze adviezen, producten en diensten als totaalpakket kunnen leveren, garanderen wij u de beste prijs! Een van de uitgangspunten hierbij is wel dat het moet gaan om exact dezelfde gelijkwaardige producten en/of diensten die wij in ons vastgestelde product en/of diensten programma leveren. De garantie geldt niet voor reclames, stuntacties of andere tijdelijke prijsverlagingen elders. Deze belofte is bedoeld voor u als klant in het normale ‘Hak4t Plug and Play’ ofwel ‘Hak4t full-service’ 4 stappen proces van technisch aan- of inkoopadvies, de uitwerking, realisatie en nazorg tot en met het door u gewenste eindresultaat. Wilt u meer weten over deze belofte of de voorwaarden die hieraan verbonden zijn? Mail dan naar [email protected].

Deze ‘Hak4t Plug and Play’ ofwel ‘Hak4t full-service’ lichtoplossing betekent voor u, uw bedrijf of de eindgebruiker:

 • De beste prijs
 • Energiebesparing tot mogelijk 100%
 • Onderhoudsarm
 • Prestatie verhogend
 • Een snelle return of investment
Een persoon communiceert met een tablet en geeft inventarisgegevens weer in een ruim industrieel magazijn vol machines en materialen.
Interieur van een gezellige slijterij met een houten toonbank, aangelicht door railspots, verschillende flessen op de planken en een assortiment speciaal voedsel. heldere verlichting en een nette, overzichtelijke indeling aanwezig.

Belofte 4: U draagt bij aan de wereld, mens en dier

Wij bieden u een unieke duurzame lichtoplossing waarmee niet alleen wij, maar ook u een blijvende bijdrage aan de wereld levert.

De gepatenteerde en modelbeschermde ‘Hak4t Plug and Play’ ofwel ‘Hak4t full-service’ lichtoplossing geeft u een trendsettende status die laat zien dat u bewust omgaat met onze wereld!

Daarnaast laat u, uw bedrijf of de eindgebruiker zien dat zij hun mensen en/of dieren helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk dag-, kunst- en zonlicht.

nl_NL