Hakvoort Kunstlicht

Over Ons

Benieuwd naar de positieve invloed van (kunst)licht? Welkom bij Hakvoort kunstlicht!

Een familiebedrijf met passie voor licht

Benieuwd naar de positieve invloed van (kunst)licht? Welkom bij Hakvoort kunstlicht! Bij Hakvoort kunstlicht zijn we gespecialiseerd in advies, ontwikkeling, productie, levering en installatie van hoogwaardige, energiezuinige en duurzame LED verlichting oplossingen in gebouwen. We stemmen het ontwerp en de functionaliteit van onze onderhoudsvrije lichtsystemen volledig af op de wens van u als afnemer of (eind)gebruiker. Bovendien bieden wij u volledige ondersteuning bij het uitwerken van verlichtingsplannen, de installatie of het koppelen aan bestaande gebouwautomatiseringssystemen. We brengen u kunstlicht, voor uw optimale resultaat!

Een ruim, goed verlicht magazijninterieur met een wit busje met bedrijfsstickers op de zijkant, geparkeerd op een betonnen vloer. het plafond is gestructureerd met zichtbare stalen balken.
Twee lachende mannen zitten op een groene tractor in een zonnig veld met een spandoek erboven met de tekst 'geschiedenis' en een postzegel met de tekst '30 jaar'. de woorden "familie", "passie", "inzet", "vertrouwen" verschijnen hieronder.

Hak4t Slimme Lichtoplossingen

Hakvoort kunstlicht maakt deel uit van de Hak4t groep. Kennis, gedrevenheid en innovatiedrift staan al meer dan 30 jaar aan de basis van Hak4t (Hakvoort) groep. In totaal werken dagelijks meer dan 50 medewerkers vol energie, inzet en geloof aan onze producten. Allemaal met een duidelijk doel voor ogen: u als tevreden klant. Technische alleskunners vormen het hart van ons bedrijf. Zij denken met u mee, om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen, Mede hierdoor heeft Hak4t een goede positie in de bouw en hebben de broers Paul en Marc Hakvoort samen met alle enthousiaste medewerkers de Hak4t groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een hard werkend familiebedrijf met passie voor licht!

Kijk voor meer toelichting in net iets meer dan één minuut de onderstaande infographic:

nl_NL