Hakvoort Kunstlicht

Kantoor verlichting

Voor ideale omstandigheden op kantoor, is goede kantoorverlichting van groot belang. Met goede LED kantoorverlichting voelen je collega’s zich prettiger, presteren ze beter en worden er minder fouten gemaakt.

30+ jaar ervaring

Slimme verlichting

10 jaar garantie

100.000 branduren

Innovaties in Kantoorverlichting​

Kantoorverlichting speelt een belangrijke rol In de huidige wereld, waar duurzaamheid en productiviteit essentiële doelen zijn.

De juiste verlichting kan niet alleen jouw energiekosten aanzienlijk verlagen, maar heeft ook een positieve impact op het welzijn en de effectiviteit van jou en je medewerkers. 

Wij vertellen je meer over de voordelen en mogelijkheden van moderne LED-verlichtingstechnologieën, waarmee jouw kantoor een energie-efficiënte en inspirerende werkplek wordt.

Verlichting kantoor

Besparing tot 90%

Met LED Verlichting op kantoor kun je een gigantische energiebesparing en CO2 reductie realiseren.

100.000 branduren

LED Verlichting heeft tot wel 100.000 branduren, daarom verlaag de frequentie van vervangen drastisch.

Verhoging comfort

Je kunt de werkomgeving aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, voor maximaal comfort en flexibiliteit.

Verbetering concentratie

De juiste verlichting doet wonderen voor de productiviteit. LED-lampen bieden helder, natuurlijk licht dat vermoeidheid tegen gaat en concentratie verbetert.

Voordelen LED Verlichting kantoor

Wat zijn de voordelen van LED verlichting op kantoor?

Naast dat je met het vervangen van TL verlichting drastisch kunt besparen op je energiekosten, zijn er nog tal van voordelen waarom je je huidige kantoorverlichting laat ombouwen naar LED Verlichting.

In een wereld waar duurzaamheid en productiviteit hand in hand gaan, speelt de keuze voor kantoorverlichting een cruciale rol. In nieuwbouw projecten is LED verlichting de standaard.

In de meeste gevallen kun je je huidige verlichting modulair opbouwen, zo kun je ieder armatuur 1-op-1 vervangen bij een upgrade of vervanging.

Lichteigenschappen voor Kantoorverlichting

Bij het kiezen van de juiste LED-verlichting voor kantoor, zijn er enkele sleutelfactoren waarmee je rekening moet houden.

Deze factoren zorgen ervoor dat je werkomgeving niet alleen comfortabel en productief is, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden voor lichtkwaliteit. Hieronder vallen:

NEN-Normen: Verlichting op jouw standaard kantoorwerkplek moet minimaal 500 lux bereiken. Dit zorgt voor voldoende helderheid.

Flicker Percentage: Een maximaal flicker percentage van 15% helpt vermoeidheid van de ogen en zorgt voor een stabielere lichtomgeving.

CRI (Color Rendering Index): Een CRI van minimaal 80 zorgt ervoor dat kleuren natuurgetrouw en helder worden weergegeven.

UGR (Unified Glare Rating): Zorg voor een UGR-waarde van onder 19 op werkplekken om verblinding te minimaliseren. 

Lichtkleur: Kies voor een lichtkleur van 4000K voor een neutraal wit licht dat ideaal is voor werkplekken.

Kantoorverlichting Royal Huisman
Een modern kantoorplafond met witte tegels, inbouwverlichting en een rookmelder. een glimp van een raam toont een stadsgezicht buiten, gedeeltelijk zichtbaar.

Verduurzaam je kantoor met LED Verlichting

Of je nu kiest voor een upgrade van je bestaande armaturen naar LED of gaat voor gloednieuwe installaties, LED-verlichting biedt een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor je kantoor.

Ombouwen of Nieuw: Als je huidige armaturen nog in goede staat zijn, overweeg dan om ze om te bouwen naar LED. De bestaande armatuur blijft behouden, maar de binnenwerken worden gemoderniseerd, dit is milieuvriendelijk en voordelig.

Mocht ombouwen geen optie zijn, dan bieden wij een breed scala aan nieuwe LED armaturen die perfect passen bij elk kantoor.

Lichtmanagementsysteem

Onze LED-oplossingen komen met de mogelijkheid voor aanwezigheidssensoren en lichtdetectie, die niet alleen energie besparen door het licht te dimmen wanneer er voldoende daglicht is of de ruimte leeg is, maar ook de levensduur van je verlichting verlengen.

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een draadloos lichtmanagement systeem. Dit is een innovatieve oplossing waarmee gebruikers draadloos de verlichting in een ruimte kunnen regelen en beheren.

Dit systeem maakt gebruik van draadloze technologieën zoals Bluetooth of WiFi om communicatie tussen verlichtingsarmaturen, sensoren en bedieningsapparaten mogelijk te maken, waardoor het gemakkelijk wordt om verlichtingsniveaus aan te passen, tijdschema’s in te stellen, energie te besparen en zelfs gegevens te verzamelen voor analyse en optimalisatie van verlichtingsprestaties. Het biedt flexibiliteit, gemak en efficiëntie in het beheer van verlichtingssystemen in diverse toepassingen zoals kantoren, commerciële gebouwen en industriële faciliteiten.

Moderne kantoorruimte met zichtbare houten balken, dakramen en bewoners die zich bezighouden met verschillende activiteiten, waaronder discussies en het gebruik van laptops. glazen wanden en lichte, ruime indeling.
nl_NL