Hakvoort Kunstlicht

Zeewater bestendige verlichting

Zeewater bestendige verlichting is speciaal ontworpen om de zware omstandigheden van de maritieme omgeving te weerstaan.

30+ jaar ervaring

Slimme verlichting

Tot 10 jaar garantie

100.000 branduren

Speciaal ontworpen

Deze verlichting wordt gebruikt op schepen, boorplatforms, havens en andere maritieme installaties waar blootstelling aan zout water, vocht, en corrosieve elementen een constante uitdaging vormt.

Zeewater bestendige verlichting is gemaakt van robuuste materialen zoals roestvrij staal, maritiem aluminium, en gecoate metalen, en is voorzien van afdichtingen en coatings die bescherming bieden tegen corrosie, zoutnevel en waterindringing.

Nachtelijk zicht op een industrieel raffinaderijcomplex met hoge, verlichte metalen constructies en onderling verbonden buizen. Op de voorgrond zijn elektriciteitsdraden zichtbaar en een paar bomen belemmeren gedeeltelijk enkele van de lagere gebouwen. De lucht is donker en bewolkt.

Duurzaamheid

Gemaakt van materialen die bestand zijn tegen corrosie en slijtage door zout water en vochtige omstandigheden, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt.

Energie-efficiëntie

LED-technologie, die energiezuiniger is en een langere levensduur heeft dan traditionele verlichting, wat bijdraagt aan energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Lage onderhoudskosten

De robuuste constructie en het gebruik van corrosiebestendige materialen verminderen de behoefte aan frequent onderhoud en vervanging, wat leidt tot lagere operationele kosten over de lange termijn.

Veiligheid

Dragen bij aan de veiligheid van bemanning en apparatuur door te zorgen voor adequate verlichting in alle omstandigheden, wat helpt bij het voorkomen van ongevallen en het verbeteren van de zichtbaarheid.

Voordelen zeewater bestendige LED Verlichting armaturen

Wat zijn de voordelen van zeewater bestendige armaturen?

Zeewater bestendige armaturen zijn duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen corrosie, ideaal voor maritieme omgevingen.

Ze bieden uitstekende prestaties onder extreme omstandigheden en dragen bij aan de veiligheid door consistente verlichting. Dankzij hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en gecoate metalen vergen ze weinig onderhoud, wat kosten bespaart.

Bovendien zijn ze energiezuinig door LED-technologie en veelzijdig inzetbaar, geschikt voor diverse toepassingen zoals zoeklichten, dekverlichting en navigatielichten.

Voorbeelden van omgevingen

Zeewater bestendige armaturen zijn essentieel voor verschillende maritieme en kustomgevingen vanwege hun duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware omstandigheden.

 • Schepen: Voor navigatie-, dek- en zoekverlichting.

 • Offshore boorplatforms: Voor verlichting van werkruimtes en veiligheidszones.

 • Havens en dokken: Voor laad- en losactiviteiten en algemene veiligheid.

 • Vuurtorens: Voor betrouwbare en duurzame verlichting in ruwe omstandigheden.

 • Maritieme windparken: Voor onderhouds- en veiligheidsverlichting.

 • Kustinstallaties: Voor verlichting van kustwachtstations en reddingsposten.
Een serene avond in een drukke haven met aangemeerde schepen en zichtbare kranen die containers laden. Het water reflecteert de lichten van de haven en de schemerige hemel creëert een kalme, rustige sfeer.
Een close-up van een verlichte bouwkraan 's nachts, met het ingewikkelde metalen frame en de rode kleur. De kraan steekt omhoog tegen een donkere hemel, waarbij lichten de structuur en basis accentueren.

Eigenschappen van zeewaterbestendige armaturen

Zeewaterbestendige armaturen zijn ontworpen om te functioneren in uitdagende maritieme omgevingen. Hun robuuste constructie en speciale eigenschappen maken ze ideaal voor gebruik in zoutwateromstandigheden. Belangrijke eigenschappen zijn:

 • Corrosiebestendigheid: Gemaakt van materialen die bestand zijn tegen zoutwater en vocht.
 • Duurzaamheid: Langere levensduur door gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Betrouwbaarheid: Consistente prestaties onder extreme omstandigheden.
 • Lage onderhoudskosten: Minder frequent onderhoud nodig door robuuste constructie.
 • Energie-efficiëntie: Uitgerust met LED-technologie voor lagere energiekosten.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse maritieme toepassingen zoals schepen, offshore platforms en havens.
nl_NL