Hakvoort Kunstlicht

Werkplaats verlichting

Voor een efficiënte en veilige werkplaats is kwalitatieve LED-verlichting onmisbaar. Het kiezen voor geavanceerde LED-verlichting verhoogt de productiviteit

30+ jaar ervaring

Slimme verlichting

Tot 10 jaar garantie

100.000 branduren

Innovaties in Werkplaatsverlichting

In de moderne werkplaats, waar efficiëntie en duurzaamheid cruciaal zijn, speelt de juiste verlichting een sleutelrol.

Goede verlichting ondersteunt energiebesparing en draagt bij aan de werkprestaties en veiligheid.

Ontdek de voordelen van de nieuwste LED-technologieën die jouw werkplaats transformeren in een energiezuinige en productieve omgeving.

Interieur van een groot, leeg industrieel pakhuis met een betonnen vloer, metalen balken en heldere bovenlichten. er zijn sporen van vuil op de vloer en minimale uitrusting aan de zijkant.

Besparing tot 90%

Met LED-verlichting in jouw werkplaats kun je een significante energiebesparing en CO2-reductie bereiken.

100.000 branduren

LED-verlichting biedt tot wel 100.000 branduren, waardoor vervanging zelden nodig is. Dit is vooral voordelig gezien werkplaatsverlichting vaak moeilijk bereikbaar is.

Verhoging comfort

Pas de verlichting aan de specifieke behoeften van verschillende werkzones aan voor maximaal comfort en efficiëntie.

Verbetering concentratie

De juiste verlichting verbetert de werkprestaties aanzienlijk, dankzij helder, natuurlijk licht dat vermoeidheid vermindert en concentratie verhoogt.

Voordelen LED Verlichting Werkplaats

Wat zijn de voordelen van LED verlichting op Werkplaats?

De overstap naar LED-verlichting biedt talloze voordelen voor werkplaatsen. Naast energiebesparingen zorgt het voor een veiligere en aangenamere werkomgeving.

Modulaire systemen maken het eenvoudig om verlichtingsarmaturen te vervangen.

Lichteigenschappen voor Werkplaatsverlichting

Bij het kiezen van LED-verlichting voor jouw werkplaats zijn er enkele cruciale factoren:

  • NEN-Normen: Minimaal 500 lux voor adequate helderheid in werkzones.
  • Flicker Percentage: Maximaal 15% om oogvermoeidheid te voorkomen.
  • CRI: Minimaal 80 voor natuurgetrouwe kleurweergave.
  • UGR: Onder 21 om verblinding te minimaliseren.
  • Lichtkleur: Een neutraal witte lichtkleur van 4000K is ideaal voor werkplaatsen.
Interieur van een ruim industrieel magazijn met een hoog plafond met grote dakraampanelen en heldere led-verlichting. de vloer ligt bezaaid met verschillende bouwmachines en gereedschappen.
Interieur van een industriële werkplaats met gereedschap en uitrusting op planken, een vorkheftruck en diverse machines onder hoge plafonds met felle verlichting.

Verduurzaam je Werkplaats met LED Verlichting

Kies voor LED-upgrades of nieuwe installaties voor een energie-efficiënte en kostenbesparende belichting in de werkplaats.

  • Bestaande Armaturen Upgraden: Een milieuvriendelijke manier om je huidige verlichting te verbeteren. Door je bestaande armaturen om te bouwen naar LED, verlaag je niet alleen de kosten, maar draag je ook bij aan minder afval.

  • Nieuwe LED-installaties: Perfect voor op maat gemaakte belichting van elke werkzone. Nieuwe systemen bieden de nieuwste technologie voor energiebesparing en zijn volledig af te stemmen op de behoeften van jouw werkplaats.

Door te kiezen voor LED-verlichting, investeer je in een duurzame en toekomstbestendige oplossing die zowel de werkprestaties als het milieu ten goede komt.

Lichtmanagementsysteem

Implementeer geavanceerde lichtmanagementsystemen met functies zoals aanwezigheidssensoren en daglichtdetectie. Deze systemen optimaliseren energiebesparing en verlengen de levensduur van je verlichting, wat bijdraagt aan een duurzame en gebruiksvriendelijke werkplaatsomgeving.

Interieur van een moderne industriële fabriek met machines en een lange centrale loopbrug, omgeven door felle verlichting en levendige blauwe wandpanelen.
nl_NL