Hakvoort Kunstlicht

Bedrijfshal verlichting

Efficiënte LED verlichting in bedrijfshallen verhoogt comfort, productiviteit en vermindert fouten, essentieel voor optimale werkomstandigheden.

30+ jaar ervaring

Slimme verlichting

Tot 10 jaar garantie

100.000 branduren

Innovaties in Bedrijfshallen

Bedrijfshalverlichting is fundamenteel voor het creëren van een veilige en efficiënte werkomgeving.

Met de juiste LED-verlichting kun je niet alleen de energiekosten aanzienlijk verminderen maar ook het welzijn en de productiviteit van het personeel verbeteren.

Ontdek hier de voordelen en mogelijkheden van de nieuwste LED-verlichtingstechnologieën, die jouw bedrijfshal omtoveren tot een energiezuinige en stimulerende werkplaats.

Bedrijfshal Hoekman Nieuwleusen

Besparing tot 90%

Door over te stappen op LED-verlichting in je bedrijfshal kun je een significante energiebesparing en CO2-reductie realiseren.

100.000 branduren

LED-verlichting voor bedrijfshallen heeft een lange levensduur, waardoor de frequentie van vervanging drastisch verlaagt.

Verhoging comfort

Pas de verlichting in je bedrijfshal aan voor maximaal comfort en flexibiliteit, passend bij de diverse werkzaamheden.

Verbetering concentratie

Goede LED verlichting verbetert de productiviteit door helder, natuurlijk licht te bieden, wat vermoeidheid vermindert en concentratie verhoogt.

Voordelen LED Verlichting Bedrijfshal

Wat zijn de voordelen van LED Verlichting in bedrijfshallen?

De voordelen van LED-verlichting in bedrijfshallen zijn talrijk en hebben een directe impact op zowel kostenbesparing als duurzaamheid.

LED verlichting vermindert de energie- en onderhoudskosten aanzienlijk door hun lange levensduur en lage energieverbruik. Ze verbeteren ook de werkomgeving door helderder en meer natuurlijk licht te bieden, wat de veiligheid en de productiviteit ten goede komt.

De modulariteit van LED-systemen maakt toekomstige upgrades eenvoudig, waardoor bedrijfshallen flexibel blijven in het beheer van hun verlichtingsbehoeften.

Lichteigenschappen voor Bedrijfshallen

Bij het kiezen van LED-verlichting voor bedrijfshallen is het belangrijk om te letten op verschillende lichteigenschappen die de werkomstandigheden en veiligheid optimaliseren:

 • NEN-Normen: Een volgens de norm bepaalde verlichtingssterkte per toepassing en werkgebied om de zichtbaarheid en focus te verzekeren.
 • Flicker: Beperk flicker tot maximaal 15% om oogvermoeidheid tegen te gaan.
 • CRI: Een Color Rendering Index van ten minste 80 voor accurate kleurweergave.
 • SDCM: Maximaal 3 SDCM voor consistente kleurkwaliteit.
 • Efficiëntie: Zorg voor een lichtopbrengst van minimaal 110 lumen per watt voor efficiënte verlichting.
 • Robuustheid: IK-waardering van IK09 of IK10 voor omgevingen waar de verlichtingsarmaturen impact van buitenaf kan ervaren.
 • Bescherming: Een IP-classificatie van ten minste IP54, essentieel voor stoffige of vochtige omstandigheden.
 • Lichtkleur: Een neutrale witte lichtkleur van 4000K wordt vaak aanbevolen voor algemene taken.

Deze specificaties zorgen er onder andere voor dat de verlichting in bedrijfshallen niet alleen efficiënt en duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een veilige en comfortabele werkomgeving.

Verlichting Lijn Bedrijfshal

Verduurzaam je bedrijfshal met LED Verlichting

Verduurzaming van je bedrijfshal met LED-verlichting is zowel een slimme als een groene keuze. Hier is hoe je dit kunt aanpakken:

Upgrade Bestaande Verlichting: Transformeer je huidige armaturen naar LED door de lichtlijnrails en bekabeling te hergebruiken en gebruik te maken van retrofit modules. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook een kostenefficiënte stap.

Nieuwe LED Lichtlijnsystemen: Voor een volledige vernieuwing zijn onze LED lichtlijnsystemen ideaal. Ze zijn ontworpen om je bedrijfshal perfect te verlichten, met een op maat gemaakt lichtplan als basis.

Slimme Besparingen: Integreer aanwezigheidssensoren en daglichtdetectie om het energieverbruik te verminderen. De verlichting dimt of schakelt automatisch uit, waardoor je nog meer bespaart en de levensduur van je verlichting verlengt. Lichtmanagement systemen kunnen hierbij ook worden toegepast.

Door te kiezen voor een modulaire opzet, ben je ook voorbereid op toekomstige upgrades, wat flexibiliteit en de duurzaamheid verder bevordert.

LED Verlichting voor welke bedrijfshallen

LED verlichting is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan bedrijfshallen. 

Pas LED verlichting toe op verschillende soorten bedrijfshallen:

 • LED verlichting voor magazijn
 • LED verlichting voor loodsen
 • LED verlichting voor industrie
 • LED verlichting voor fabrieken
 • LED verlichting voor werkplaatsen
 • LED verlichting voor extreme omgevingen
 • LED verlichting voor ATEX omgevingen

Het is belangrijk om de juiste verlichting te kiezen die voldoet aan de specifieke eisen en regelgeving voor elk type bedrijfshal, neem vooral even contact op voor advies

Bedrijfshalverlichting meerdere toepassingen
nl_NL