Hakvoort Kunstlicht

Lichtplan Middelburg

Is je bedrijfsverlichting aan vervanging toe?

Een persoon die op een computer werkt met 3D-ontwerpsoftware en een gemodelleerde binnenruimte, inclusief Lichtplan details, op het scherm weergeeft, gesitueerd in een kantooromgeving.

Lichtplan voor bedrijven in Middelburg

Speciaal voor bedrijven in Middelburg maken wij vrijblijvend een lichtplan.

Bij het opmaken van een lichtplan beoordelen we de huidige verlichtingssituatie binnen je ruimte. 

Ons lichtplan omvat een advies en evaluatie van de types verlichting, de positie van armaturen, en de lichtkleur en -sterkte die in de ruimte aanwezig zijn.

Om een lichtplan te maken  gebruiken wij o.a. de lichtplan software Dialux. Zo kunnen we verlichtingsoplossingen opstellen die prima aansluiten bij je specifieke wensen en behoeften.

 

Onderdelen lichtplan advies

Een lichtplan is opgebouwd uit meerdere delen die samen staan voor een maximale verlichting van je plaats. Hier volgt een samenvatting van de componenten in ons lichtplan met advies.

  1. Zorgvuldige maten van de ruimte (hoogte, breedte, lengte).

  2. Besluit of nieuwe armaturen nodig zijn of dat bestaande verlichting wordt gerenoveerd.

  3. Overzicht van toegepaste producten, inclusief technische eigenschappen zoals lichtopbrengst.
  4. Lichtopbrengst (lux-waarden) op punten zoals kantoor, werkplek en algemene ruimtes.
  5. Vergelijking van energieverbruik voor en na implementatie van het lichtplan
Lichtplan
Realisatie

Vragen over lichtplan laten maken in Middelburg

Kosten Lichtplan advies?

De kosten voor een lichtplan zijn als snel een paar honderd euro. Dit is echter erg afhankelijk van het type en de omvang van het project. Speciaal voor Middelburg bieden wij nu een vrijblijvend lichtplan advies aan. Onze deskundige team staat klaar om je verlichtingsbehoeften te bespreken.

Waarom lichtplan maken in Middelburg?

Een lichtplan maken is belangrijk om verschillende redenen: Huidige situatie in beeld krijgen, aanzienlijk bijdragen aan energiebesparing door optimalisatie, verlichting heeft direct impact op het comfort en de productiviteit van mensen, in industriële omgevingen, magazijnen, en andere werkplekken kan goede verlichting het risico op ongelukken en verwondingen verminderen.

Welke lichtplan software gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van diverse lichtberekeningsprogramma’s waaronder Dialux om lichtplannen te ontwerpen.  3D simulaties en modellen maken is hiermee mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je lichtplan te laten maken.

Lichtplan aanvragen

Door middel van ons vrijblijvende lichtplan aanvraagformulier helpen we je graag om de verlichting in jouw ruimte of omgeving te realiseren. Vul hieronder je gegevens in, zodat ons groep van specialisten vlug contact met je kan bereiken. Samen met jou bespreken we je wensen en behoeften, en stellen we een passend lichtplan op.

nl_NL