Hakvoort Kunstlicht

Installateurs

Van standaardproducten en innovatieve verlichtingssystemen tot geavanceerde lichtsturingen en efficiënte management systemen, wij zijn er om je te helpen bij het leveren van hoogwaardige ledverlichting oplossingen aan jullie klanten.

Deze installateurs gingen je al voor

Persoonlijke aanpak

Bij ons draait alles om behoud van relaties, vertrouwen en kennis – de sleutel tot ons jarenlange succes. Wij kennen de  verschillende markten en toepassingen en delen graag onze expertise. Hierbij hebben wij een groot scala aan producten en diensten die aansluiten in elke denkbare situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een toegewijd contactpersoon om je vakkundig te adviseren
  • Kortingen op onze standaardproducten en projecten
  • Bescherming van projecten
  • Hulp bij projectbezoeken en volledige uitwerkingen ondersteund door lichtplannen en installatieschema’s
  • Snelle levertijden en montagemogelijkheden met eigen montageteams


Bovenstaande is slechts een kleine opsomming maar wij bieden uiteraard ook uitstekende ondersteuning en service, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van de beste resultaten aan klanten.

ISO 9001 / 140001

Onze toewijding aan kwaliteit en milieubeheer wordt hierdoor bevestigd.

VCA*

Onderstreept onze inzet voor veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek.

NEN SCL

Actief betrokken bij het bevorderen van veiligheid op alle niveaus, zoals aangegeven door de Safety Culture Ladder.

NEN 1010 / 3140

Deze normen waarborgen de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische installaties binnen onze lichtprojecten.

Veiligheid en kwaliteitsborging

Veiligheid en kwaliteit zijn bij Hakvoort Kunstlicht van het hoogste belang. Wij streven ernaar om de beste producten en diensten te leveren, en daarom hanteren wij strikte normen en procedures.

Onze inzet voor veiligheid en kwaliteit wordt ondersteund door verschillende certificeringen en accreditaties. Met deze certificeringen en accreditaties kun je erop vertrouwen dat je bij Hakvoort Kunstlicht kunt rekenen op producten en diensten van de hoogste standaard.

Bovendien scholen wij ons personeel uitgebreid, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft.

Eigen productiefaciliteit

Onze ultramoderne productiefaciliteit van 7000m², waar we een breed scala aan machines en diensten aanbieden om aan alle productiebehoeften te voldoen.

Onze faciliteit is onder andere uitgerust met geavanceerde CNC-machines, dubbel- en enkelkops zaagmachines, lasboxen, zetbanken, knipbanken, ponsmachines en buigmachines, waardoor we in staat zijn om nauwkeurige en hoogwaardige producten te produceren volgens opgegeven specificaties. Daarnaast hebben we diverse afgeschermde assemblage omgevingen waarin wij ook LED armaturen produceren van halffabricaten tot eindproducten, aanpassingen maken aan gevraagde wensen en meer.

Daar stopt het niet! We bieden ook een scala aan aanvullende diensten, waaronder poedercoaten, spuiten, anodiseren en meer, om ervoor te zorgen dat producten niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Lichtplannen en uitwerkingen

Bij ons bent je aan het juiste adres voor uitgebreide lichtplannen en geavanceerde lichtoplossingen dankzij onze expertise in 3D-software zoals Dialux en Relux.

We gaan verder dan alleen verlichtingsontwerp; we ontwerpen sensorplannen met bijvoorbeeld bewegingsdetectie en daglichtregeling om efficiënte en intelligente verlichtingssystemen te realiseren die voldoen specifieke behoeften en/of klantvragen.

Onze service omvat ook inventarisaties van projecten om een volledig beeld te krijgen van de vereisten en mogelijkheden, en indien gewenst, kunnen we ook armatuurboeken samenstellen voor uw gemak.

Met onze uitgebreide benadering en deskundige ondersteuning, kun je erop vertrouwen dat wij hoogwaardige verlichtingsoplossingen leveren  en desgewenst monteren die niet alleen voldoen aan, maar ook verwachtingen overtreffen.

nl_NL